Home Baterii baie
Baterii baie
Baterii baie PDF Imprimare Email
Baterii baie
Scris de adrian86   
Marţi, 29 Martie 2011 06:55
Configurarea unei baterii de baie este determinata de stilul chiuvetei folosite, pentru ca ambele trebuie sa fie compatibile. Configuratiile cele mai populare pentru bateriile baie sunt cele de centru de 4 inchi (4cc) si cele de centru de 8 inchi (8cc). Alte stiluri de baterii de baie sunt cele cu un orificiu si 12-16 inchi lungime a gatului de scurgere In baie mai sunt utilizate si cele montate in perete sau cele care sunt montate pe vase. Acestea sunt disponibile in varianta cu doua manere sau varianta cu un singur maner parghie si au diferite lungimi ale gatului de scurgere pentru a se potrivi diferitelor tipuri de vasuri.

Baterii baie cu o singura gaura
Acest stil de baterie baie este in general utilizat pe chiuvete de baie mai mici. Ele sunt disponibile cu doua manere sau o singura maneta.

Baterii baie centrale de 4 inchi
Acest stil de baterii baie este de obicei folosit pe chiuvete mai mici iar gura de scurgere si manerele sunt atasate la baza. Alte stiluri includ doua manere si monocomanda. Acestea sunt, de asemenea, disponibile in modele de scara mica.

Baterii de baie de 4 inchi de scara mica
Acest stil baterii de baie este de obicei folosit pe chiuvete mai mici. Manerul de apa calda, gura de scurgere si manerrul de apa rece sunt 3 bucati separate, oferind aspectul unui model pe scara larga mai mare. Aceste baterii de baie de scara mica sunt disponibile doar in doua modele de manere.

Baterii baie de scara mare de 8 inchi
Acest stil de baterii baie este de obicei folosit pe chiuvete mai mari si cele mai multe stiluri ajung pana la 16 inchi. Manerul de apa calda, gura de scurgere si manerul de apa rece sunt 3 bucati separate si sunt disponibile numai in doua modele de manere. Ele pot fi de asemenea folosite si la cazi.

Baterii baie pentru cazi de baie
Asa cum le spune si numele acest tip de baterii de baie sunt folosite pentru cazi. Ele sunt disponibile varianta cu doua manere dar si in varianta cu un maner parghie. Au diferite lungimi ale gura de scurgere pentru a se potrivi diferite dimensiuni ale cazii.
 


Sondaje

In alegerea unei baterii este importanta marca bateriei?
 

Vizitatori Online

Avem 4 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com